18 Şubat 2016 Perşembe

İNTERNETTE TIKLAMA BAŞINA PARA KAZANMA


Tıklama yaparak para kazanmak için bu tip sitelere üye olmanız yeterlidir. Bu sitelere genellikle diğer bir üyenin referansı ile üye olunmaktadır ve her yaptığınız üye tarafından yapılan işlerden bir miktar para size aktarılmaktadır.Tıkla kazan sistemi ile tıklama başına para veren bu sitelerden kazanabilirsiniz.Bunun için seçeceğiniz sitenin ödeme açısından kuvvetli ve düzgün olmasına dikkat etmeniz gerekir,aksi taktirde belli bir süre paranızı alamadığınız gibi vaktinizi de boşuna harcamış olursunuz.Bu konuda Türkçe hizmet veren herhangi bir site mevcut değil.

Bu sistemde üye olduğunuz sitede size sunulan reklamlara her tıkladığınızda istenilen süre kadar bekleyerek tıklama başına para kazanabilirsiniz.Sisteme sizin kodunuz ile üye olan kişi sizin alt üyeniz kabul edilir ve tıkladığı her reklam için size de ödeme yapılır.Güvenilir sitelerde tıklama başına elde ettiğiniz gelir Pay Pal hesabınıza aktarılarak ödeme yapılır.Aşağıda bu tip siteler için adresler vereceğim bu adreslere üye olarak inceleyebilir ve para kazanmaya başlayabilirsiniz.Bu sitelerden ClixSense benim de üye olduğum ve gelir elde ettiğim bir sitedir,size tavsiye edebilirim.

1-Neobux
2-sendearnings.com
3-FanSlave
4-ClixSense
5-dollarsincome.com/
Yukarıda Link paylaştığım siteler tıklama başına ödeme yapmalarının dışında,Anket yapma seçenekleri,İş tamamlama versiyonları ile çeşitli şekillerde para kazanma alternatifleri sunmaktadır.Biraz İngilizce bilgisine sahip olduğunuzda rahatlıkla para kazanabileceğiniz bir sistemdir.

Hiç yorum yok:

KÜBA MI DÜNYAYA,DÜNYA MI KÜBA'YA AÇILIYOR ?

  Hafta sonunun keyfini evde çıkarmayı deniyorum.Gerçi yoğun iş temposu içerisinde,şantiyelerin ağırlığında geçen bir haftanın yorgunluğun...