6 Nisan 2016 Çarşamba

BİRDEN FAZLA BLOG SAHİBİ OLMAK


Blog yazarları  iyi ve özgün içerik üreterek blokglarını gündemde tutmak istiyor.Yazılarının çoğunda hit alabilmek ve Google da ilk sıralarda yer alabilmek için sürekli içerik üretmemiz gerektiğini paylaşıyorlar.Aslında tüm bloggerlar ürettiklerinin okunmasından büyük keyif alırlar.Takip edilen bloglar için artık para kazanma zamanı gelmiştir.Bunun için bloglarına alacakları reklamlar ve tanıtım yazıları  ile iyi bir gelir edebilirler.

Benim bu makalemde anlatmak istediğim iyi bir konu seçilip ve düzenli içerik verilebilirse, yapılacak işin değerine göre iyi bir gelir elde edileceğidir.Bazı insanlar bir blog'la tam zamanlı gelir elde edebilirler.Bazı blog yazarları ise başarılarını arttırmak için çoklu uygulamalar kullanabilirler.Bu tarz bir yaklaşım ile kaliteli bir çok blog oluşturarak kazancınızı 10 katına kadar çıkartabilirsiniz.

Bir blog'dan aylık 100 dolar kazanıyorsanız,10 tane daha blog yaratarak kazancınızı 1000 dolara kadar çıkartabilirsiniz.Bunun için blog işini tam mesaili olarak düşünmeli ve bunu bir iş olarak görmelisiniz.Yapacağınız iş yükünün 10 katına çıkacağını bilmelisiniz.

Bu şekilde çalışmayı düşünüyorsanız hobiden farklı bir yaklaşım sergilemelisiniz.Daha fazla çalışıp,hepsini sürekli güncellemelisiniz. Bu tarz profesyonel yaklaşımlarda bloğunuzun tanınmasını sağlamak için bilinen sitelere reklam vermeniz gerekmektedir.İlk etapta harcayacağınız reklam paraları ile insanların blog'larınıza girmesini alışkanlık haline getirebilirsiniz.

Bloglar yazarak para kazanmak istiyorsanız sistemi oluşturup bir kaç yazar ile anlaşarak onlarla belli bir ücret karşılığı anlaşma yapabilirsiniz.Yaratacağınız profesyonel içerikler,yeni blog'lar açmanızı da kolaylaştıracaktır.

Reklam gelirleri elde etmeye başladığınızda,ziyaretçi sayınız arttığında paylaştığınız konular ile ilgili çalışan firmaların ilgisini çekeceğinizi unutmayın.

Hiç yorum yok:

KÜBA MI DÜNYAYA,DÜNYA MI KÜBA'YA AÇILIYOR ?

  Hafta sonunun keyfini evde çıkarmayı deniyorum.Gerçi yoğun iş temposu içerisinde,şantiyelerin ağırlığında geçen bir haftanın yorgunluğun...