16 Nisan 2016 Cumartesi

İNTERNET ORTAMINDA PARA KAZANMA

İnternet ortamında para kazanma ile ilgili birçok içerik paylaştım.Bunlardan bazıları gerçekten emek,yatırım ve bilgi isterken,bazıları da son derece kolaydı.
Bugün sizlere paylaşacağım içerik iki site ile ilgili olacak ve uygulaması son derece kolay.

Fanslave ile para kazanma

Fanslave İnternet sitesi sizlere  sosyal ağları kullanarak para kazanma imkanı sağlıyor.Site ödemelerini paypal üzerinden Euro olarak yapıyor.Öncelikle siteye üye olmanız gerekiyor.Bazı üyeler kendi linklerini vererek üye olmanızı sağlıyor.Başkasının üyelik kodu ile başvurduğunuzda diğer üyede sizin uygulamalarınızdan para kazanıyor.
Facebook,YouTube,Twitter,Google+ bağlantılarınızı kullanarak burada sizlere önerilen sayfaları beğenerek,videoları izleyerek veya takip ederek kredi kazanıyorsunuz.Buradan kazandığınız krediler karşılığı twitter takipçi sayınızı arttırmada,Facebook sayfanızı beğenme de,YouTube videolarınızı seyrettirmede veya Google takipçi sayınızı arttırmada kullanabiliyorsunuz.Eğer kredilerinizin karşılığını para olarak almak istiyorsanız 15 Euro'yu tamamlamanız gerekiyor.www.fanslave.com  adresinden giriş yapabilirsiniz.

Clicsense ile para kazanma

Clicsense  ile para kazanmak için size birçok alternatif sunuluyor.Kolay olarak yapabilecekleriniz siteye giriş yapıp üye olduktan sonra verilen reklamlara tıklama yapmanız.Bunun dışında zaman zaman verilen videoları izleyerek para kazanabilirsiniz.Ayrıca size uygun anketler olduğunda,bu anketleri doldurarak anket başına 1 dolar civarında kazanabiliyorsunuz.
Clicsense  sizlere bir kaç adımda yapacağınız işlerde sunuyor,her kademe işi yerine getirerek tamamladığınızda kazanç sağlıyorsunuz.
Ödemelerinizi PayPal vasıtası ile kolaylıkla ve zamanında alıyorsunuz. Clicsense Benim de kullandığım sitelerden.

Hiç yorum yok:

KÜBA MI DÜNYAYA,DÜNYA MI KÜBA'YA AÇILIYOR ?

  Hafta sonunun keyfini evde çıkarmayı deniyorum.Gerçi yoğun iş temposu içerisinde,şantiyelerin ağırlığında geçen bir haftanın yorgunluğun...