19 Nisan 2016 Salı

İSTANBUL'DA EN İYİ KONUT PROJELERİ VE İNŞAAT FİRMALARI


İnşaat sektörünün dinamik olduğu şu günlerde, sizlere İstanbul da yapımı devam  konut projeleri ile bu projeleri yapan  inşaat firmalarından bazılarını tanıtacağım.En iyi ve en ucuz projeler nerelerde? ve hangi firmalar tarafından yapılıyor.? Beraber inceleyelim.

EMAY İNŞAAT(KENTPLUS KADIKÖY PROJESİ)

KentPlus markası ile konut yapan Emay İnşaat Kentplus Ataşehir,Fındıklı Centrüum Tower ve Brandium projelerinden sonra şimdi de Kadıköy de 1561 dairelik konut projesi yapıyor. KentPlus Kadıköy değişik mimarisiyle ve toplu taşıma duraklarına yakınlığı ile ilgi çekiyor. Söğütlüçeşme ve Fikirtepe  metrobüs duraklarına,Bağdat caddesi ve Saraçoğlu stadına yakınlığı ile canlı merkezlerden biri olmaya aday.

27.000 m2 alan içerisinde inşaatı devam eden konut projesi,Emay inşaatın yeşile ve peyzaj'a verdiği önemi yansıtıyor.Projenin yaklaşık 16.000 m2 lik kısmı peyzaj ve yeşil alana ayrılmış durumda.Proje her biri 25 kattan oluşan 3 adet binadan oluşmaktadır.Otoparkları,yüzme havuzları ve çarşı yapıları yanında dairesl mimarisi ile dikkat çeken projede çeşitli metraj ve büyüklükte daireler satışa sunulmuş vaziyette.Fikirtepenin kentsel dönüşüm projeleri içerisinde öncü olması ve yapılacak yeni yolları ve çarşılarıyla son derece karlı bir yatırım olarak gözükmektedir.

 NEF (İNİSTANBUL LOKAL)

Yeni bir yaşam konsepti İstanbul'u hayata geçiren nef inşaat İş GYO ile beraber yürüttüğü bu projesinde İstanbul'un köklü yerleşim yerlerinden Topkapı'yı seçmiştir.Şehrin her bölgesine kolay ulaşımı sağlayan metro,metrobüs  alternatifleri ile ulaşım kolaylığı olan proje,son derece modern mimari çizgilere sahip.Vakit geçirebileceğiniz yeşil alanları ve foldhome konsepti ile dikkat çeken projede anahtar teslimleri 30.03.2018 tarihinde yapılacaktır.

Anadolu Şişe cam Askeri Fırın Sokak Çıkması No:1
Maltepe Mahallesi Davutpaşa-Topkapı/İstanbul            

Adresine yapacağınız ziyaret ile proje hakkında daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

İstanbul'daki konut projeleri ve firmaları zaman zaman paylaşacağım içerikler ile anlatmaya çalışacağım.Güvenilir ve kendilerini ispat etmiş bu tür firmalardan tereddüt etmeden konut sahibi olabilirsiniz.














Hiç yorum yok:

KÜBA MI DÜNYAYA,DÜNYA MI KÜBA'YA AÇILIYOR ?

  Hafta sonunun keyfini evde çıkarmayı deniyorum.Gerçi yoğun iş temposu içerisinde,şantiyelerin ağırlığında geçen bir haftanın yorgunluğun...