7 Şubat 2016 Pazar

GOOGLE ADSENSE REKLAMLARI İLE BLOĞUNUZDA GELİR ELDE ETME











Blog sahiplerinin en fazla gelir elde edeceği reklam türlerinden biri Google Adsense reklamlardır.

 Google Adsense reklamlarını bloğunuzda yayınlayabilmeniz için öncelikle google adsense reklamlarını yayınlamak için başvuruda bulunmanız gerekir.Eğer google bloğunuzu adsense  reklamlarını  yayınlayabilecek uygunlukta bulursa size bu hesabınızla ilgili kod göndererek blog içerisinde boş bir reklam alanı oluşturacak ve sizi izlemeye alacaktır. Bloğunuz adsense reklamlarını yayınlama kriterlerine uygun bulunduğunda mail adresinize size bildirim yapılacak ve reklamlar yayına açılacaktır.
Bloğunuza google adsense reklamlarını yerleştirdiğinizde sayfanızı ziyaret edenler tarafından tıklandığında para kazanabileceksiniz.





Böyle bir sisteme kabul edilmeniz kolay olmayacaktır.

-Özgün içerikler üreterek yazdığınız makaleler uzun bir süre bloğunuzda yayınlanmalı ve bloğunuzun  yaşam süresi en az 6 ay olmalıdır.

-Bloğunuz da kanunsuz ve kanun dışı işleri teşvik eden hiç bir yazı ve paylaşım olmamalıdır.
-Yaşınız 18  olmalı.
-Ahlak açısından uygunsuz yayınlar ve içerikler olmamalı
-Google Adsense reklam kurallarına uygun olmalıdır.

Adsense Başvuru Nasıl Yapılmalı?

Bloğunuzun panelinde kazançlar sekmesinden Adsense reklam alanına ulaşabilirsiniz.Başvuru sonrasında iki aşamalı olarak kayıt işlemi tamamlanarak reklamları bloğunuzda görebilirsiniz.

1-Başvurunuzun onaylanması sonrası reklam birimi bloğunuza eklenir.Bu süreç sonrasında bloğunuzda boş bir alan gözükecektir.

2- daha önceden oluşturulan boş alana size bilgi e postası gönderilir ve sonrasında boş alanda reklamlar gözükmeye başlar.


                     

Hiç yorum yok:

KÜBA MI DÜNYAYA,DÜNYA MI KÜBA'YA AÇILIYOR ?

  Hafta sonunun keyfini evde çıkarmayı deniyorum.Gerçi yoğun iş temposu içerisinde,şantiyelerin ağırlığında geçen bir haftanın yorgunluğun...