26 Şubat 2016 Cuma

ÖĞRENCİLER İÇİN İNTERNETTE PARA KAZANMANIN EN KOLAY YOLLARINDAN BİRİ,ANKET DOLDURARAK PARA KAZANMA


Anket doldurarak büyük paralar kazanabileceğinizi düşünürseniz, yanılır ve hayal kırıklığına uğrarsınız.İnternet kullanımının fazla olduğu genç ve üniversiteli öğrenci arkadaşlarımın, az vakit harcayarak harçlıklarını çıkartabilecekleri internette para kazanma yollarından biri de anket doldurmaktır.Aylık bazda düzenli bir gelir elde etmek istiyorsanız anket doldurarak para kazanma yöntemini tercih edebilirsiniz.Normal olarak bu işten kazanabileceğiniz miktar aylık 300- 400 TL civarında olacaktır.

Peki Nasıl Ve Nerelerde Anket Doldurarak Para Kazanabilirsiniz.?

Bir çok yerli ve yabancı sitelerde anket doldurma fırsatını yakalayabilirsiniz.Öncelikle bu sitelere üye olmanız gerekmektedir.Üyelik sonrası belli periyotlarda çeşitli tarzda anketler doldurmanız için mail yada mesaj olarak adreslerinize gönderilecektir.

Tavsiye edebileceğim en iyi anket siteleri;

ipoll.com

İpoll.com,eski adıyla Surveyhead  dünya üzerinde en fazla tanınmış ve güvenilir olan anket sitelerinden biridir.Bu site için de öncelikle üye olmanız gerekmektedir,üyelik le beraber anket uygunluğunun seçimi için bazı bilgilerinizi de vermeniz gerekmektedir.Daha sonra size uygun anketleri cevaplayarak para kazanabilirsiniz.Mutlaka anket sitelerine doğru bilgiler ile kayıt olmalısınız,aksi taktirde yanlış bilgilerinizin tespit edilmesi durumunda size istediğinizden daha düşük değerde anketler gönderilecektir.gönderilecektir. İpoll ile para kazanmanızın dışında çeşitli hediyelerde kazanabilirsiniz.
 ipoll.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Fikir Pazarı
Ücretsiz  olarak kayıt yaptırabilir ve üyeliğiniz sonrası gönderilen anketleri doldurarak para ve hediye kazanmaya başlayabilirsiniz.Türkçe yapısı ve paneli ile yoğun anket gönderiminin olduğu güvenilir bir sitedir.

Hiving
2009 Yılından itibaren hizmet veren anket sitesidir ve son derece güvenilir olup ödemelerinde sıkıntı yoktur.Site puan sistemi ile çalışmakta olup,puanlarınız toplayarak paypal üzerinden ödemenizi alabilirsiniz.alabilirsiniz. Hiving Fransız firması olmasına rağmen Türkçe paneli ile hizmet etmektedir.

Ve Benimde Kullandığım Son Derece Güvenilir Olan,

Clixsense
Üyelik tamamen ücretsizdir.Siteye üye olmanız sonrasında anket doldurmanın yanında,farklı şekillerde uygulamalara katılarak para kazanma imkanı yakalayabilirsiniz.Tıklama başına reklam seyrederek de bu sitede para  kazanma imkanı size sunulmaktadır.Ödemelerinizi PayPal vasıtası ile alabilirsiniz.
Clixsense.com adresini ziyaret ederek üye olabilir ve siteyi inceleyebilirsiniz.


Öğrenci arkadaşlarımız veya günde 2-3 saat vakit ayırabilen herkes bu sistemle ayda 300-400 TL civarında parayı rahatlıkla kazanabilmektedir.Tek bir site ile çalışma yerine bir kaç anket sitesi ile çalışmanızı tavsiye ederim. 











  

Hiç yorum yok:

KÜBA MI DÜNYAYA,DÜNYA MI KÜBA'YA AÇILIYOR ?

  Hafta sonunun keyfini evde çıkarmayı deniyorum.Gerçi yoğun iş temposu içerisinde,şantiyelerin ağırlığında geçen bir haftanın yorgunluğun...