20 Şubat 2016 Cumartesi

SİZDE KALEMİNİZİ KONUŞTURUP İNTERNET ORTAMINDA PARA KAZANABİLİRSİNİZ.


  ŞİİR YAZARAK SİZDE İNTERNET ORTAMINDA PARA KAZANABİLİRSİNİZ.

İnternet üzerinde yazı yazarak para kazanabilmenin bir çok şekli var.Makale yazmanın yanında daha az  popüler olan ama bir o kadar da göz ardı edilmemesi gereken yollardan biri şiir yazmaktır.Yazmanın bir çeşidi olan şairliği hiç birimiz asla bir kariyer olarak görmemekteyiz,şairlik bir çoğumuz için ikinci bir iş olarak  görülmektedir.
Belki size çok enteresan gelecek ama internet üzerinde şairlik için çok geniş bir pazar var.Sanal olarak yazıp, paylaştığınız şiirleriniz ile bir çok kişiye ulaşabilirsiniz.Çok basit olarak var olan bu fırsatları bir çok insan göremez.Şimdi size bahsedeceğim sektör içerisinde inanılmaz derecede şiir paylaşımlarına ihtiyaç vardır.Bir çok davetiye üreticisinin bulunduğu bu sektör için şiir yazabilir ve internet üzerinden para kazanabilirsiniz.

Peki,şiir yazarak nasıl para kazanabilirsiniz.?

Eğer ciddi bir şekilde bu işi yapmak istiyorsanız öncelikle kendinize bir site veya blog oluşturmalısınız.Bu site veya blog içerisinde kendinizi tanıtan ve işlerinizi gösteren yazılar yazabilirsiniz.Kendi bloğunuzda bir çok şiiri paylaşabilir ve ilgili forumlara,sayfalara gönderebilirsiniz.
İnternet ortamında piyasada davetiye ve organizasyon işleri yapan firmalara ulaşarak e-mail ile irtibat kurabilirsiniz.Bu şekilde kendinizi tanıtmış olur ve konu ile ilgili haberdar etmiş olursunuz.  









                                                                                          

Hiç yorum yok:

KÜBA MI DÜNYAYA,DÜNYA MI KÜBA'YA AÇILIYOR ?

  Hafta sonunun keyfini evde çıkarmayı deniyorum.Gerçi yoğun iş temposu içerisinde,şantiyelerin ağırlığında geçen bir haftanın yorgunluğun...