11 Nisan 2016 Pazartesi

AKILLI TELEFONLAR İLE İÇERİK HAZIRLAMA

Akıllı cep telefonlarınız ile içerik hazırlayarak İnternet'te para kazanabilirsiniz.Aslında benimde yabancı olduğum para kazanma yöntemi.Geçenlerde okuduğum bir kitapta bu konu ile ilgili açıklamalar görünce dikkatimi çekti.İlgili ve bilgili olduğunuz her konuda İnternet üzerinden para kazanma imkanınız var.Bu konu da yüzlercesinden bir tanesi.

İnternet üzerinde oluşturduğunuz değişik işleri, cep telefonuna göndermek son derece kolay bir iş olduğuna göre,sizinde bu işi yapmanız doğal olarak basit olacaktır.Eğer böyle bir işi yaparsanız ilgili birçok firma peşinize düşecek ve kurmuş olduğunuz servisten yararlanmak isteyecektir.

Bu işten iki şekilde para kazanabilirsiniz.Birincisi üyelik sistemi ile İnternet üzerinden, para ile üye olan kullanıcılara servis hizmeti sunmak.Bu yol biraz zor, ancak tamamen sizin başarınıza bağlı olarak değişiklik gösterebilir.Diğeri ise firmaların kullanıcılara gönderdiği bilgilendirme mesajlarını İnternet üzerinden hizmet sağlayarak cep telefonlarına göndermek.

Bu içeriğin sizin hayal gücünüze bağlı olduğunu unutmayalım.Akıllı telefonların çoğaldığı günümüzde video içerikler oldukça popüler.Siz de İnternet üzerinde yayınlanan video haberleri toplayarak,paket halinde üyelerinizin cep telefonlarına göndererek paylaşabilirsiniz.

Biraz daha büyük düşünürseniz,bu tarz bir çalışma için telefon şebekeleri ile görüşmenizde fayda var.Hazırladığınız içeriği İnternet üzerinden cep telefonlarına ulaştıracak bir sunucuya ihtiyacınız olacak.Bunun için bir yazılımcı ile çalışmalısınız.Eğer yazılım konusunda sıkıntı yaşarsanız işiniz sekteye uğrayabilir.İlk zamanlarda sattığınız paketlerin bazılarını ücretsiz yapabilirsiniz.

Böyle bir iş için biraz yatırım yapmanız gerekiyor.Ancak başarılı olduğunuzda İnternet üzerinde bu tarz bir iş ile para kazanma oranınız daha fazla olacaktır.

Hiç yorum yok:

KÜBA MI DÜNYAYA,DÜNYA MI KÜBA'YA AÇILIYOR ?

  Hafta sonunun keyfini evde çıkarmayı deniyorum.Gerçi yoğun iş temposu içerisinde,şantiyelerin ağırlığında geçen bir haftanın yorgunluğun...