9 Nisan 2016 Cumartesi

BAHAR GEZİLERİ

Bahar'ın gelmesi ile beraber kar ve soğuk havalar yavaş yavaş yerini güneşli ve güzel havalara bırakıyor.Okulların kapanmasına uzunca bir süre varken,hepimiz kısa mesafeli ve kısa süreli tatil yerlerini tercih etmeye çalışıyoruz.Bende bugünkü içeriğimde İstanbul'a yakın,yeşil doğası ve her bütçeye uygun konaklama yerleriyle ünlü Sakarya'ya bağlı Sapanca ilçesinden bahsedeceğim.

Sapanca Sakarya iline bağlı bir ilçe olup,kuzeyinde Sapanca gölü vardır.Göl ve yeşil alanları ile sakin ve huzur verici bir tatil yöresi olarak etrafındaki yakın illerden ziyaretçi akınına uğrar.Özellikle İstanbul,İzmit ve Adapazarı illerine yakın olması sebebi ile günübirlik ve hafta sonu tatili için bu illerde yaşayanların ilgisini çeker.

Sapancaya geldiğinizde kalabileceğiniz yerler arasında her bütçeye uygun konaklama yerleri mevcuttur.Bazı konaklama yerlerini sizlere kısaca tanıtacağım.İçlerinden size uygun olanı mutlaka bulacaksınız.

Güral Sapanca

Orman içerisinde muhteşem doğası, açık ve kapalı havuzları ,yürüme parkurları ile hafta sonu tatilini geçirebileceğiniz 5 yıldızlı bir otel.Sabah kahvaltısı ve akşam yemeklerinizi otelde alabilirsiniz. Güral Sapanca içerisinde tüm aktiviteleri yapabileceğiniz alanlar olduğundan otel dışına çıkma gereği duymayacaksınız. 

  

Richmond Sapanca Nua Spa


Uzman terapistler ile farklı su terapilerinin uygulandığı size özel hazırlanmış bakım programlarının yapıldığı sapanca gölü kıyısında,yeşil alanlar içerisinde muhteşem doğasıyla tam bir dinlenme mekanı.Kesinlikle çocuk kabul edilmiyor.Sakin ve sessiz bir ortamda doğal sağlık uygulamalarının yapıldığı tatil beldesi.Richmond Sapanca Nua Spa tercihiniz olduğunda size sunulan sağlık paketlerini uygulayacağınızdan otelden çıkmaya pek vaktiniz olmayacaktır.


Aslıbey Konağı

Hem sapancayı gezmek, hemde sakin bir ortamda tarihi bir konakta kalmak isterseniz, Aslıbey konağı sizin için uygun olacaktır.5 odası ile eski tarz dekorasyonu ve kurnalı banyoları ile güzel bir hafta sonu geçirebilirsiniz. Aslıbey konağı 12 yaşından küçük çocuk kabul etmiyor.Sadece sabah kahvaltısı ikramı var.Çevre gezisi yapabilir ve mesire yerlerindeki restoranlarda yemek yiyebilirsiniz.
www.aslibeykonagi.com adresinden rezervasyon yaptırabilirsiniz.




Hiç yorum yok:

KÜBA MI DÜNYAYA,DÜNYA MI KÜBA'YA AÇILIYOR ?

  Hafta sonunun keyfini evde çıkarmayı deniyorum.Gerçi yoğun iş temposu içerisinde,şantiyelerin ağırlığında geçen bir haftanın yorgunluğun...