27 Nisan 2016 Çarşamba

BLOĞUNUZA PAYPAL ÖDEME BUTONU EKLEME


Bloğunuz da içerik paylaşımlarınız arttıkça ve takipçi sayınızın yükselmesi ile sitenize ilgi artacaktır.İlginin fazla olduğu blogların içerik kalitesi ise tartışılmaz.Eğer bloğunuza hit alabiliyorsanız artık blogdan para kazanma zamanınız gelmiş demektir.Sizde yayıncı olarak bloğunuzda reklam yayınlayabilir,tanıtım yazıları yazabilir ve banner reklamları alabilirsiniz.Bloğunuza Paypal ödeme sistemini eklemenizi önereceğim.

Evet bütün bunları yaptınız ama size ödemenin nasıl yapılacağı konusunu da halletmeniz gerekecektir.Burada  
Paypal ödeme sistemini eklemenizi önereceğim.Son derece güvenilir olan bu sitemi bloğa eklemekte çok kolaydır.Şimdi bloğa Paypal nasıl ekleriz? Beraber inceleyelim.

Blogger Bloglarda Paypal Ödeme Butonu Nasıl Eklenir.?

Paypal butonunu bloğunuza eklemeden önce paypal hesabınızın olması gerekir.Bunun için Paypal'a üye olmalısınız.Kişisel ve business olmak üzere iki şekilde hesabınız olabilir. Kişisel hesabınız ile sadece paypal üzerinden alışveriş yapabilirsiniz,eğer ödeme yapan kredi kartı ile ödeme yapmak isterse sizde paypal hesabınızı buisness'e yükseltmelisiniz.

Ve aşağıdaki adımları izleyerek sizde bloğunuza veya sitenize paypal  butonunu ekleyiniz.

Paypal hesabınıza girerek;


Ayarlarınızı burada tamamlayarak paypal'ın sizi yönlendireceği sayfaya giderek kod alınız ve bu kodu bloğunuzda Gadget ,HTML yolunu izleyerek yerleştiriniz.Ben de bugün bu yazıyı paylaşırken kendi bloğuma paypal düğmesini ekledim.Gerçi şu an için çok erken eklenmiş bir düğme ancak sizlere nasıl olduğunu anlatırken bloğuma eklemek istedim.

Hiç yorum yok:

KÜBA MI DÜNYAYA,DÜNYA MI KÜBA'YA AÇILIYOR ?

  Hafta sonunun keyfini evde çıkarmayı deniyorum.Gerçi yoğun iş temposu içerisinde,şantiyelerin ağırlığında geçen bir haftanın yorgunluğun...