5 Nisan 2016 Salı

SATIŞ ORTAKLIĞI İLE PARA KAZANMA




Satış ortaklığı ile internette para kazanma ile ilgili yazılar daha önce paylaşmıştım. Satış ortaklığı konusu ülkemizde çok ileri seviyede olmamasına rağmen, dikkatli ve planlı yapıldığında ciddi gelirler getirebilecek kapasitede bir iş olarak görülebilir. Dünyada ebay,amazon gibi büyük firmaların verdiği satış ortaklığı linklerinin ve sayfalarının tanıtımını yaparak sizde satışlardan pay alabilirsiniz.

Satış ortaklığı veren çeşitli firmaları beraber inceleyelim.
satış ortaklığı ile ilgili görsel sonucu
NETLİO

Netlio bir çok ünlü firmayı bir arada bulunduran bir satış ortaklığı sistemi.Lacoste,Kığılı,Teknosa,Trendyol,Mudo,İdefix,Arçelik gibi firmalar bu sistem içerisinde farklı şekillerdeki komisyon oranları ile yer almaktalar. Bazı firmalar komisyon oranı verirken bazıları da size üye olmanız ile beraber bir miktar para vermektedir.
Sistemin işleyişi üye olmanız ile başlıyor. Sisteme üye olduktan sonra kendinize bir satış sayfası oluşturabilir veya sadece kampanyaları tanıtarak para kazanabilirsiniz. Sizin üyelik kodunuz ile kayıt olanların kazandığı her paradan komisyon hesabınıza yatırılmaktadır. Burada yapacağınız kendi sosyal ağlarınızda kampanya ve satış linklerinizi tanıtarak satış yapmanız.

ETİCARET KİTİ

İşte size sadece tanıtım yaparak kendi internet sitenizde satış yapacağınız bir sistem. İlgili firmadan hazır alacağınız e-mağaza ile size verilen ürünleri pazarlayarak para kazanabilirsiniz. Başlangıçta sizin için oluşturulan mağaza için bir bedel ödüyorsunuz. Sistemin işleyişi seçeceğiniz mağaza şekline göre değişmektedir.www.Eticaretkiti.com  adresini ziyaret ederek daha detaylı bilgi alabilirsiniz.
satış ortaklığı ile ilgili görsel sonucu

Genelde birbirine benzer sistemler olduğundan her birini detaylı şekilde açıklamaya gerek olduğunu zannetmiyorum. Bu nedenle aşağıda linklerini vereceğim siteleri ziyaret ederek satış ortaklıkları konusunda bilgi alabilirsiniz.

www.onlinemagaza.com
www.daha.net
www.clickbank.com
www.xticaret.com
www.idefix.com
www.amazon.com

Hiç yorum yok:

KÜBA MI DÜNYAYA,DÜNYA MI KÜBA'YA AÇILIYOR ?

  Hafta sonunun keyfini evde çıkarmayı deniyorum.Gerçi yoğun iş temposu içerisinde,şantiyelerin ağırlığında geçen bir haftanın yorgunluğun...