22 Şubat 2016 Pazartesi

BLOĞUNUZDA ADSENSE REKLAMLARININ YAYINLANABİLMESİ İÇİN YAPMANIZ GEREKENLER



Bir çok blog sahibi bloğunu oluşturduktan sonra, nasıl gelir elde edebilirim? sorusunu kendine sormaya başlar.Bu makalemde sizlere Adsense reklamlarınızın onaylanabilmesi için yapmanız gerekenleri anlatacağım.
Adsense reklamlarının onay aşaması iki kademeli olarak gerçekleşmekte.1.aşamada onay almanız durumunda bloğunuzda yayınlamanız için size kod gönderilir ve reklam alanı boş olarak bloğunuzun herhangi bir sayfasında gösterilmeye başlar ve ikinci aşama için incelemenin devam ettiğini belirten bir mail adresinize gönderilir.
İkinci aşamanın incelendiği ve durumun size 1 hafta içerisinde bildirileceği söylenir.Olumsuz olması durumunda nelere dikkat etmeniz gerektiğini hep beraber inceleyelim.

Sayfalarınızın Adsense tarafından onaylanıp bloğunuzda veya sitenizde alakalı reklamların gösterilebilmesi için Adsense uzmanlarının inceleme yapabilmesine ve tarayıcılarının  neyle ilgili olduğunu belirlemesine yetecek miktarda içerik yayınlamanız gerekir.

Bu durumu çözüme kavuşturmak için aşağıdaki öneriler göz önüne alınız:

Sayfalarınızda yeterli miktarda metin bulunduğundan emin olun.Çoğunlukla resim,video veya flash animasyon içeren bloglar onaylanmaz.İçerikleriniz yalnızca başlıklardan değil tam cümlelerden ve paragraflardan oluşmalıdır.

Adsense başvurmadan önce bloğunuzun  tamamen oluşturulduğundan ve yayında olduğundan emin olun,siteniz beta durumunda veya''yapım aşamasında'' ya da sadece şablon halindeyken başvuruda bulunmayın.Reklam kodunu web sitenizin yayında olan bir sayfasına yerleştirin.Bunun mutlaka ana sayfa olması gerekmez,ancak içerdiği Adsense reklam kodu dışında tamamen boş olan test sayfaları onaylanmaz.

Ziyaretçilerinizin bloğunuzun tüm bölümlerini ve sayfalarını bulabilmesi için net bir gezinme sistemi sunun.
Yukarıda belirtilen durumlara dikkat ettiğinizde Adsense reklamlarının bloğunuzda veya sitenizde yayınlanması kaçınılmazdır. 


Hiç yorum yok:

KÜBA MI DÜNYAYA,DÜNYA MI KÜBA'YA AÇILIYOR ?

  Hafta sonunun keyfini evde çıkarmayı deniyorum.Gerçi yoğun iş temposu içerisinde,şantiyelerin ağırlığında geçen bir haftanın yorgunluğun...