24 Nisan 2016 Pazar

İSMEK PERAKENDE OKULU

İSMEK bünyesinde açılan birçok kurs ile İstanbul halkı kendini geliştirmekte ve iş fırsatlarına kavuşmakta.Bu mükemmel uygulama ile bir çok kişisel projede, bireysel olarak hayata geçirilmekte.Bunlarda bir tanesi ise aşağıda anlatacağım İSMEK perakende okulu.

Kategori Mağazaları Derneği Ve Gıda Perakendecileri Derneği iş birliği ile açılan İSMEK perakende Okulu'nda eğitimler devam etmektedir.11 farklı branşta ücretsiz ve kısa süreli eğitimlerin verildiği,gıda ve mağazacılık sektörünün ihtiyaç duyduğu kalifiye elaman ihtiyacını karşılamaya yönelik açılan okul,öğrencilerine sektörün lider firmalarında iş fırsatı sağlıyor.

İSMEK'in perakende sektörünün önde gelen firmalarının üye olduğu Kategori Mağazacıları Derneği (KMD) ve Gıda Perakendecileri Derneği (GPD) ile birlikte açtığı Perakende Okulu'nda eğitimler sürmektedir.

Üyeleri arasında,
Media Markt,Watsons,Migros,Bim,Vestel,Vodafone,IFCO,CHEP,Carrefoursa,REAL,Metro,Koçtaş gibi büyük firmaların yer aldığı proje kapsamında perakendecilik sektörüne yönelik 11 ayrı branşın eğitimini veriliyor.
Okul ücretsiz ve kısa süreli eğitimlerle mezun ettiği öğrencilerine gıda ve mağazacılık sektöründe faaliyet gösteren büyük markalarda iş bulma fırsatları sunuyor.

İSMEK Perakende Okulu'nda eğitim alarak perakende sektörünün bilinen markalarında iş bulma imkanı sağlayan eğitimlere katılmak için bireylerin 18 yaşını doldurmuş ve en az ilköğretim mezunu olmaları yeterli.Bu kriterlere sahip kişilerin www.ismek.org adresli web sitesi üzerinden ön kayıt işlemlerini tamamlayarak,İSMEK Perakende Okulu'na nüfus cüzdanı fotokopileri ile birlikte şahsen başvurarak kesin kayıt işlemlerini yapmaları gerekiyor.

İSMEK perakende okulu hakkında bilgi ve kayıt için internet adresini ziyaret edebilirsiniz.

İSMEK ile ilgili bilgilendirme yazılarıma devam edeceğim.Buradan ilginizi çeken herhangi bir programa başvurarak eğitim alabilirsiniz.





Hiç yorum yok:

KÜBA MI DÜNYAYA,DÜNYA MI KÜBA'YA AÇILIYOR ?

  Hafta sonunun keyfini evde çıkarmayı deniyorum.Gerçi yoğun iş temposu içerisinde,şantiyelerin ağırlığında geçen bir haftanın yorgunluğun...