28 Şubat 2016 Pazar

BLOĞUNUZA BidVertiser İLE REKLAM ALABİLİRSİNİZ


Blog sahibi bir çok kişi reklam geliri elde etmek isteyecektir.Reklam almak isteyenlere ilk tavsiyemiz Google Adsense olacaktır.olacaktır. Google Adsense reklamı almanın ne kadar zor olduğunu hepimiz biliyoruz.Daha önceki makale yazılarımda Adsense ile ilgili bilgiler aktarmıştım.
Aynı şekilde gittigidiyor.com da reklam yayını yapmak isteyen bloglarla çalışmaktadır.çalışmaktadır. Google Adsense'in yayın ilkelerine benzer şekilde reklam dağıtımı yapmaktadır.ReklamStore 'da yayıncı olabilmek için neler yapmanız gerektiğini sizlerle paylaşmıştım.Adtriplex,Adhood,hepsiburada.com  gibi sitelere başvurarak reklam yayıncısı olabilirsiniz.

Benim size bu makalemde asıl tanıtmak istediğim reklam alabileceğiniz site BidVertiser.
Reklam yayınlamak için rahatlıkla kabul edileceğiniz ve ödemeleriniz düzgün alabileceğiniz bir site olan
BidVertiser size bir çok şekilde yayıncı olma imkanı sağlıyor.

BidVertiser.com adresine giderek Publishers(yayıncı) bölümünden üye olarak reklam yayını almaya başlayabilirsiniz.Çeşitli banner ve afiş ile text şeklinde reklam seçeneklerinden birini seçerek yayına başlayabilirsiniz.BidVertiser'da sadece yayıncı olarak para kazanabilme seçeneğiniz yok.Bunun yanında Referral programına müracaat edrek her iki reklam yayın alternatifinden de yararlanabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

KÜBA MI DÜNYAYA,DÜNYA MI KÜBA'YA AÇILIYOR ?

  Hafta sonunun keyfini evde çıkarmayı deniyorum.Gerçi yoğun iş temposu içerisinde,şantiyelerin ağırlığında geçen bir haftanın yorgunluğun...