16 Şubat 2016 Salı

İNTERNET ORTAMINDA PARA KAZANMA

İnternet ortamında para kazanma ile ilgili yazılarımı paylaşmaya devam edeceğim.Hemen hemen her gün bu konu ile ilgili içerikleri sizlerle paylaşacağım.Sizde İnternette para kazanmak istiyorsanız mutlaka kendinize uygun bir konu bulacak ve para kazanmaya başlayabileceksiniz.

1-YOUTUBE İLE PARA KAZANMA

İnternet'teki önemli sitelerden biri de YouTube.Günümüzde teknolojinin ileri düzeyde olması sebebiyle, insanlar teknolojinin özelliklerini kullanarak her yerde video çekebilecek duruma geldiğinden bu tarz video yayınlanabilen sitelere olan ilgi de bir hayli artmış durumdadır.YouTube ile direkt olarak para kazanılabilmesi olası değil,ancak dolaylı yolları kullanarak para kazanabilirsiniz.
Sizlerde kendi işinizle ilgili videolar çeker ve bunları YouTube'ye yüklerseniz URL'nin kendi sitenizin linki olması durumunda videolarınız ilgi çekici olduğunda sitenize ait trafik artacaktır ve buda daha fazla müşteriye ulaşabilmenizi sağlayacaktır.

Hobi sanat ürünleri pazarlayan birçok firma ürünlerini satışa sunduğunda bununla ilgili uygulama videolarını internet ortamına yükleyerek bu ürünlerin kullanılması ile ilgili detayları görsel olarak paylaşmaktadırlar.Ev ortamında bu ürünleri kullanarak neler yapabileceklerini gören birçok kişi sitenize gelerek konu ile ilgili ürünleri inceleyerek alışveriş yapabilecektir.

Hobisanat.com  sitesini sizlere faydalı olabilmesi açısından inceleyebilirsiniz.

Sizde kendi işiniz ne olursa olsun bu sistemi tekrarlayarak ürünlerinizi YouTube a yükleyerek pazarlama yapabilirsiniz.

2-İNTERNET ORTAMINDA OYUN OYNAYARAK PARA KAZANMA

İnternet'ten para kazanma ile ilgili incelediğimiz sistemler içerisinde belki en ilginç olanlarından biri oyun oynayarak para kazanmaktır.Bu internet sitelerinden moola.com yasal olmakla beraber size oyun oynamanız karşılığında para ödemekte.İlk üyeliğinizde hediye olarak bir miktar para ödeyen bu site oyun oynayarak para kazanmanıza imkan sağlıyor.
Ayrıca Snap Dollars adlı siteyede  üye olup hızlı bir şekilde kayıt olduktan sonra size oyun oynayarak para kazanma imkanı sunuyor.

3-İNTERNETTE MÜZİK DİNLEYEREK PARA KAZANABİLİRSİNİZ.
Müzik dinlemekten hoşlanıyorsanız işte size bulunmaz bir fırsat.Hem müzik dinleyip hemde para kazanmak
sizin için mükemmel olsa gerek.bir çok  site size müzik dinlemeniz için para ödüyor.slicethepie.com bunlardan birtanesi.Burada önemli olan sizin siteye katabileceğiniz değer.Bu sitede bir çok yeni yeteneğin parçalarına ulaşabilirsiniz.Yeni solistlerin veya müzik gruplarının müzikleri için yorumlar yaparak onları motive edecek aynı zamanda yaptığınız eleştiri başına 1-2 dolar civarında para kazanabileceksiniz. Ama bu sitede Türkçe destek olmadığından yorumlarınızı ingilizce yapmak zorundasınız.




Hiç yorum yok:

KÜBA MI DÜNYAYA,DÜNYA MI KÜBA'YA AÇILIYOR ?

  Hafta sonunun keyfini evde çıkarmayı deniyorum.Gerçi yoğun iş temposu içerisinde,şantiyelerin ağırlığında geçen bir haftanın yorgunluğun...