23 Mart 2016 Çarşamba

BAŞKA BLOGLARDAN PARA KAZANMAK


BAŞKA BLOGLARA YAZARAK İNTERNET ORTAMINDA PARA KAZANMAK

Kendi bloğunuzu oluşturarak para kazanabilme yollarını hepimiz biliyoruz.Bazılarımız güncel ve ilgi çekici konular paylaşarak gelir düzeyini artırabilmekte  ve reklam verenlerin ilgisini çekmektedir.
Eğer isterseniz blog yazarı olarak bunların dışında para kazanabileceğiniz birçok yol var.Yurt dışındaki bazı İnternet kullanıcıları Blog sitelerine yazdıkları yazılar üzerinden para kazanmaktadır.

Burada bilmeniz gereken,nasıl yapacağınız ve fırsatlara ulaşmak için nerelere bakacağınız.Türkiye'de bu konu ile ilgili ciddi gelir getiren bir Blog sitesi yok diyebiliriz.Yurt dışında var olan bir çok site üzerine kendi Blog bölümünüzü açabilir ve yazılarınızı buradan paylaşabilirsiniz.Bu tip sitelere en iyi verebileceğim örnek creative-weblogging.com.Bu site içerisinde birçok blog sitesi bulunmaktadır.Yapılacak tek şey bu blog kısımlarına yazı yazmak için başvuruda bulunmanız olacaktır.Geri dönüş yapıldığında size aylık ödemeli bir anlaşma sunacaklardır.Bu anlaşma sonrasında yazılarınızı diğer insanlarla paylaşabilirsiniz.

Başka bir yol ise firmaların sahip oldukları Blog'lar için yazmak olacaktır.payu2blog.com gibi siteler bu şekilde sistemler sunmaktadır.Kendi Bloğunuzun dışında ek olarak bir gelir istiyorsanız bu tarz sistemleri deneyebilirsiniz.Türkçe siteler bu konularda çok başarılı değiller ancak çok başarılı olmasada istanbul.tr.craigslist.com.tr sitesini deneyebilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

KÜBA MI DÜNYAYA,DÜNYA MI KÜBA'YA AÇILIYOR ?

  Hafta sonunun keyfini evde çıkarmayı deniyorum.Gerçi yoğun iş temposu içerisinde,şantiyelerin ağırlığında geçen bir haftanın yorgunluğun...