20 Mart 2016 Pazar

İNTERNETTE SORU ÇÖZEREK VE TAKİPLE PARA KAZANMAK


SORU ÇÖZEREK PARA KAZANMA

    İnternette para kazanma ile ilgili paylaşımlarıma devam edeceğim.Bu konu ile ilgili sürekli olarak yaptığım araştırmaların sonucunda elde ettiğim bilgileri siz değerli okurlarım ile paylaşacağım.Özellikle öğrenci arkadaşlarımın harçlıklarını kazanabileceği para kazanabilme paylaşımlarını sizlere ileteceğim.

Bugün sizlere İngilizce bilenlerin rahatlıkla para kazanabileceği bir sistemi yazacağım.Tamamen bilgilerini kullanarak çözebilecekleri sorular karşılığında para kazanacaklar.Soru başına alacakları ücret 0,50 usd civarında.İlgilendiğiniz konular ile ilgili(Fizik,Kimya,Matematik,Fen,Biyoloji) kitap ve bölüm isteği yaptıktan sonra gelen mail ile gönderilen soruları çözerek mevcut siteye ekleyeceksiniz.

http://www.slader.com  adresinden siteye giriş yaparak üye olmanız gerekiyor.Üyelik işlemi sonrasında istediğiniz konu ile ilgili soruları talep edebilirsiniz.Site içerisinde nasıl bir yol izleyeceğiniz bilgisi veriliyor.


Bazı İnternet sitelerinin oluşturduğu para kazanma özelliklerini kısaca sizlerle paylaştıktan sonra bu konu ile ilgili bir kaç tane site link'i sizlerle vereceğim.

Youtube'da bulunan videoları beğenerek ve burada video yayınlayanlara abone olarak
Facebook da sayfa beğenerek ve paylaşarak
Twitter'da takip ederek
İnstagram da yorum yaparak
İnstagram da resim beğenerek  puan toplayıp para kazanma imkanına sahip olabilirsiniz.

takiplekazan.net

http://socialtakipci.com/   adlı sitelere ulaşarak buralara üye olduktan sonra sizlere verilen görevleri yerine getirdikten sonra para kazanmaya başlayabilirsiniz.Buralardan büyük paralar kazanmayı hayal etmeyiniz,harçlıklarınızı çıkarabilirseniz ne mutlu size.Faydalı olabileceğini düşünüyorum.







Hiç yorum yok:

KÜBA MI DÜNYAYA,DÜNYA MI KÜBA'YA AÇILIYOR ?

  Hafta sonunun keyfini evde çıkarmayı deniyorum.Gerçi yoğun iş temposu içerisinde,şantiyelerin ağırlığında geçen bir haftanın yorgunluğun...