3 Nisan 2016 Pazar

İNTERNETTE PARA KAZANMA OLANAKLARINA DEVAM EDİYORUZ.


İNTERNET'TE RESTORANLARI TANITARAK PARA KAZANABİLİRSİNİZ.

Birbirine ihtiyacı olan iki grup insanı bir araya getirerek para kazanabilme şansı yaratabilirsiniz.Bu durum aynı zamanda var olan servis için daha fazla müşteri sağlamak anlamına da gelir.
Ufak ve adı duyulmamış restoranların size ihtiyacı olacağını unutmayınız.Yapacağınız iş ile onların müşteri sayısını arttırabilirsiniz.Bu sayede para kazanmaya başlar ve bulunduğunuz çevrede değişik bir iş yaparak fark yaratabilirsiniz.

Yapacağınız bir web sitesi ile bu tarz restoranların sundukları ve mevcut ortamlarını insanlara ulaştırabilirseniz başarıya ulaşabilirsiniz.Sitede restoranların menülerini tanıtıp fiyatları hakkında bilgi verebilirsiniz.

Ayrıca çeşitli e-postalar göndererek daha fazla insana ulaşmalarını ve  sitenizde gidenlerin yorumları ile müşterilere yol da gösterebilirsiniz.Zamanla oluşturacağınız online indirim kartlarını sitenizden temin edilebilir hale getirmelisiniz.Temel olarak restoranlar hem sitede yer almak için hem de yaptıkları indirim kartları için ödeme yapacaklardır.Oluşturduğunuz sitede mevcut bir yerin tanıtımını yaparak buradan yapacağınız yönlendirmeler ile komisyon şeklinde para kazanma durumunu kendiniz yaratmış olursunuz.

Hiç yorum yok:

KÜBA MI DÜNYAYA,DÜNYA MI KÜBA'YA AÇILIYOR ?

  Hafta sonunun keyfini evde çıkarmayı deniyorum.Gerçi yoğun iş temposu içerisinde,şantiyelerin ağırlığında geçen bir haftanın yorgunluğun...