6 Mayıs 2016 Cuma

SEO VE ÖNEMİ


İnternet üzerinde para kazanma yollarından biri olan SEO hizmeti vermek,bu konu ile ilgili bilgi  sahibi olmanıza bağlıdır.Bu konu ile ilgili bilgi sahibi değilseniz bu işi yapabilme imkanınız sıfırdır.İyi bir SEO yapabilmeniz web sitesi tasarımı bilginize ve bunu kullanabilmenize bağlıdır.

Arama motoru optimizasyonu ,arama motorlarının web sayfalarını daha kolay bir şekilde taramasına olanak sağlayan teknik düzenlemelerdir.Arama motorları,arama sonuçlarını listelerken algoritmik bir yapı kullanırlar.Web geliştiricileri yazmış oldukları sayfaları bu ayrıntıya dikkat ederek oluşturmalıdırlar.İnternet'in popülerliğinin artması ve web sitelerine gelen ziyaretçilerin çoğunun arama motorlarından gelmesi,SEO'yu çok daha fazla önemli hale getirdi.Siz de SEO hizmetleri vererek İnternet üzerinde para kazanabilirsiniz.

Web tasarım altyapınız yoksa bu işlerde başarılı olma ihtimaliniz yok.Arama motoru optimizasyonunda kullanılan alan adı oldukça önemli.Alan adının uzun süreden beri kaydedilmiş olması,alan adının bitiş süresinin en az 3 sene uzaklıkta olması,alan adının ilgili anahtar kelime adını içermesi gibi durumlara dikkat etmelisiniz.Bu durumlar SEO için olumlu olacaktır.

Çalıştığınız sitenin içeriği de SEO için oldukça önemlidir.Kullandığınız başlıklardan iç sayfada verdiğiniz link etiketlerine kadar çok sayıda ince ayar yapmalısınız.Bu ayarları deneme yanılma yöntemleri ile öğrenebilirsiniz.İşinizi ne kadar iyi yaparsanız para kazanma şansınız o kadar artacaktır.

İyi bir SEO yapabilmek için doğru anahtar kelime tespitinin yapılması gerekir.Hedeflenen anahtar kelimeleri arama motorlarında üst seviyeye taşıyabilme bilgisine sahipseniz işte o zaman para kazanma olanağı da kendiliğinden ortaya çıkıyor.Web sitesi tasarımı çok güzel olan,bunun yanında içerik paylaşımları çok iyi olan bir blog veya site tanıtımı iyi bir seo çalışması yapılmadığında tatmin edici olmaz.

Hepsini bir arada toparlarsak iyi site,iyi içerik ve iyi SEO  üçü bir arada olması geren şartlardır.Her üç şartı yerine getirdiğinizde blog ve sitenizin tanınması açısından başarılı olursunuz.

Hiç yorum yok:

KÜBA MI DÜNYAYA,DÜNYA MI KÜBA'YA AÇILIYOR ?

  Hafta sonunun keyfini evde çıkarmayı deniyorum.Gerçi yoğun iş temposu içerisinde,şantiyelerin ağırlığında geçen bir haftanın yorgunluğun...