12 Şubat 2016 Cuma

BLOG YAZILARININ SOSYAL İMLEME SİTELERİNE GÖNDERİLMESİ




          BİR SEO ÇALIŞMASI OLARAK NİTELENDİRİLEN  SOSYAL İMLEME İLE BACLİNK VE ZİYARETÇİ KAZANMANIZ 

Bloğunuza ait son yazılarınızı,sosyal imleme sitelerine göndererek,alt sayfaların güçlenmesini,kendi aramalarında çıkmasını ve hızlı indexlenmesini sağlayabilirsiniz.Sosyal imleme siteleri blog yazılarınızın tanıtılması açısından en iyi yerlerdir.Bu imleme sitelerine yazınızı ekleyerek ziyaretçi çekebilirsiniz.Ekleyeceğiniz kısa açıklamaları etkin olması ile yazının özgün olmasına dikkat etmelisiniz.

Sosyal imlemenin en önemli faydası bir nevi ücretsiz reklam yapmanızı sağlamasıdır.Sosyal ağlarda yapacağınız her paylaşım size baclink ve yeni ziyaretçiler kazanmanızı sağlayacaktır ve buda bloğunuzun tanınması için önemli adımlardan birisidir.

Sosyal imlemelerin seçilmesinde Türkçe sitelere ağırlık vermeniz daha çok faydalı olacaktır.Yabancı imleme sitelerinden sadece kaliteli olanları ve tüm Türkçe imleme sitelerini kullanabilirisniz. Eğer.Eğer Türkçe imleme sitelerinde spam olarak eklenmiş yabancı içerikli imlemeler görüyorsanız o siteyi liste dışı bırakmanızda fayda var,çünkü size sağlayacağı fayda tamamen sıfırdır.

Sosyal imleme işleminde,konu açıklamasına ilgili yazıdan alıntı yapmadan özgün bir iki cümle yazmanız gerekecektir.Açıklama yazısı içerisinde,anahtar kelimelerinizin ve site urlnizin bulunması ilave olarak SEO açısından fayda sağlar.Aynı zamanda,imleme işleminde etiket bölümüne site Url'sini de girerek indekssiz url sayısını arttırabilirsiniz.


       

Hiç yorum yok:

KÜBA MI DÜNYAYA,DÜNYA MI KÜBA'YA AÇILIYOR ?

  Hafta sonunun keyfini evde çıkarmayı deniyorum.Gerçi yoğun iş temposu içerisinde,şantiyelerin ağırlığında geçen bir haftanın yorgunluğun...