3 Mart 2016 Perşembe

BLOĞUNUZ İLE PARA KAZANMAK


Blog sağlayıcısı üzerinden kendinize blog oluşturabileceğiniz gibi yeni bir site adresi oluşturarak da bunu yapabilirsiniz.İnternet ortamında her yıl binlerce kişi bu şekilde internette para kazanmak ümidiyle bu yolu deniyor,bunlardan bir kısmı istediği seviyeye ulaşarak beklentilerine karşılık bulabiliyor.Bir blog sahibi olmak istediğinizde paylaşacağınız konuların seçimine ve yazı diline karar vermelisiniz.Güncel konularda yazmak istiyorsanız bilgili olduğunuz konularda blog okuyucularına paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Bloğunuzu oluşturduktan sonra blog'dan nasıl para kazanabilirsiniz.?

Çeşitli medya kanalları reklam alabildikleri sürece ayakta kalabilirler ve yayın hayatlarına devam ederler.ederler. Blog sahibi olduğunuzda sizde yayıncı konumuna geçerek  bu dünyaya adım atmış oluyorsunuz. Bloğunuza ne kadar çok ziyaretçi çekerseniz  o kadar çok para kazanabilme şansınız olacaktır. Bloğunuzu ziyaret eden insanlara göstereceğiniz bannerlar,Google reklamları ve RSS reklamları üzerinden para kazanabileceksiniz.
Şu soruyu sıkça kendinize sorduğunuzu duyar gibiyim. Blog sitemi açtım her gün güncel  içerikli yazılar paylaşıyorum ne zaman para kazanacağım? 
Evet sevgili blog yazarı arkadaşlarım,blog sitesi açıp içerisine yazı girmekle iş bitmiyor.Ziyaretçi çekmeniz için yazılarınızın akıcı ve anlaşılır,konularınızın ilgi çekici olması gerekir.Bütün bunların yanında bloğunuzu ile ilgili sitelere reklam vermeniz ve bunun ile ilgili bütçe ayırmanız gerekmektedir.

Aşağıda sizlerle paylaşacağım farklı adres ve formlarda yazılarınızı ve blog adresinizi paylaşarak sizde bloğunuza okuyucu çekebilirsiniz.Okuyucu sayınız ne kadar fazla olursa o kadar reklam geliriniz olacaktır.Bunu asla unutmayınız.

1-İçeriklerinizi G+ da paylaşmanız
2- Google Plus içerisindeki mevcut toplulukların duvarlarında
3-İnternette bulunan konunuz ile ilgili Formlarda
4-Google Adwords'e vereceğiniz reklamlar ile
5-Reddit içerisinde paylaşacağınız yazılarınız ile
6-delicious.com adresinde size sunulan sosyal medya paylaşımlarında
7-Reklamsiniz.com adresine ait  sitede
8-Sahip olduğunuz sosyal medya adreslerinizin duvarlarında paylaşacağınız yazılarınız ile
9-Bence çok etkili ziyaretçi yönlendiren Takiplekazan.net sitesinden.

Hiç yorum yok:

KÜBA MI DÜNYAYA,DÜNYA MI KÜBA'YA AÇILIYOR ?

  Hafta sonunun keyfini evde çıkarmayı deniyorum.Gerçi yoğun iş temposu içerisinde,şantiyelerin ağırlığında geçen bir haftanın yorgunluğun...