29 Mart 2016 Salı

BLOĞUNUZU NASIL TANITIRSINIZ?

BLOG TANITIMINA FAYDALI OLABİLECEK BAZI BİLGİLER.

Blog yazan herkesin, belki de en çok zorlandığı husus bloklarına hit alabilmektir. Hepimizin bildiği gibi özgün içerik paylaşımı Google tarafından en fazla prim tanınan yoldur. Bunun için sıklıkla özgün içerik paylaşma durumunda kalırız. Ancak bloğun tanınabilmesi açısından sürekli içerik paylaşma yeterli olmamaktadır. İçeriklerin kalitesi ve okunulur olması ile güncel olması da çok önemlidir. Tüm bunların hepsini dört dörtlük yaptığınızı düşünelim, ancak gene de bloğunuza çektiğiniz trafik sizi tatmin etmiyor ve az ise sizlerle aşağıda paylaşacağım yolları denemenizde fayda var.

Bir çok forum ve sitelere kayıt olarak buralarda içeriklerinizi paylaşabilirsiniz. Bunlar içerisinde onlywire.com adresine üye olarak  paylaşacağınız içerikleri ,yaklaşık 32 farklı noktaya ulaştırabilme imkanınız var. Böylece içeriğinizi bir yerden, birçok farklı yere gönderebilirsiniz.(Facebook,Twitter,Yahoo,bitly,linkedin,plurk,tumblr,medium )

İçeriklerinizi paylaşabileceğiniz bir başka adres Reddit.com adresidir. Buradan içerik paylaşabilmeniz için mutlaka üye olanız gerekecektir.

Delicious.com  üye olarak içerikleriniz yayınlayabilir ve farklı birkaç adrese de buradan gönderebilirsiniz. Bu yapacağınız işlemler yazdığınız makaleleri bir çok noktaya ulaşabilmesi için çok faydalı olacaktır. İçeriklerinizin ve bloğunuzun takip edilmesi artacaktır.

Sizlere önerebileceğim başka bir paylaşım alternatifi ise Google plus içerisinde bulunan topluluklara katılarak üye olmanızdır.Üye olduğunuz topluluklara yapacağınız paylaşımın,topluluğun amacına uygun olmasına dikkat etmeniz, içeriğin ilgi çekmesi açısından önemlidir.Paylaşacağınız makalelerin konusu ile ilgili mutlaka bir topluluk bulabilirsiniz.

Sizlere aşağıda vereceğim adreslere üye olarak, backlink alabilirsiniz. Bloğunuz için önemli bir baclink kaynağı olacağını düşünüyorum.

Reklamsiniz.com

seocry.com

elitsite.com

eticaretgunlugu.com

Bunların dışında sitenizin tanıtımını yapabilecek www.blogumutanit.com adresine ulaşarak tanıtım yaptırabilir ve burada tanıtım yazınızı paylaşabilirsiniz.








Hiç yorum yok:

KÜBA MI DÜNYAYA,DÜNYA MI KÜBA'YA AÇILIYOR ?

  Hafta sonunun keyfini evde çıkarmayı deniyorum.Gerçi yoğun iş temposu içerisinde,şantiyelerin ağırlığında geçen bir haftanın yorgunluğun...