28 Mart 2016 Pazartesi

CLİCKBANK İLE AFFİLİATE PAZARLAMA

İnternet'te Para Kazanma

İnternette para kazanmanın bir yolu olan Affiliate pazarlama ile ilgili bilgileri daha önceleri vermiştim. Clickbank da bu pazarlama çeşidine giren bir yöntem.www.clickbank.com üzerinden ulaşabileceğiniz firma,teknolojik gelişmelere paralel olarak gelişen,etkili bir kazanç yöntemi ve güvenilir bir satış ortaklığı öneriyor.

Clickbank firmasının yaptığı iş,satıcılar ile alıcıların ,satış ortakları aracılığı ile buluşmasını sağlamak olarak açıklanabilir.Clickbank İn sistemi sayesinde,satıcılar ile alıcılar arasındaki ilişki ve komisyon üzerinden para kazancı sağlanıyor.Ürünlerin asıl satıcıları,Clickbank'ın üzerinde ürünlerinin reklamını yaparlar.Bu reklamlar ile ürünü komisyon karşılığı satacak kişi,ürün hakkında bilgi sahibi olur ve kendinin pazarlayacağı ürünleri seçerek,kendi sitesine yerleştirir.Komisyoncu üzerinden satış gerçekleştiğinde,ürün satış bedeli üzerinden ödenecek komisyon,komisyoncunun hesabına aktarılır.

Clickbank'ın çok tercih edilme sebebi,komisyonculara verdiği yüksek komisyon oranıdır.Satılan ürünler genellikle yazılım tarzı ürünler olduğu ve kolaylıkla alıcıya gönderilebildiği için yüzde 50 ile yüzde 80 arasında yüksek komisyon oranına sahipler.Bu da bu sistemi başarabilmeniz halinde çok para kazanabileceğinizin  en büyük delili oluyor.Yani satış bedeli 50 dolar olan bir ürünün satışına yardım ettiğinizde ortalama 30 dolar kazanç sağlamış olursunuz.

Clickbank ile para kazanmak için yapmanız gereken en önemli şey satacağınız ürünler için satış kampanyaları düzenlemeniz olacaktır.Eğer sizde online alışveriş seçeneğini hayatınızın bir parçası olarak kabul ederseniz bu sistem ile çok para kazanma şansına sahip olabilirsiniz.
Bu Affiliate sisteme başlayabilmeniz için ilk yapmanız gereken Clickbank sitesine giriş yaparak üye olmaktır.

Hiç yorum yok:

KÜBA MI DÜNYAYA,DÜNYA MI KÜBA'YA AÇILIYOR ?

  Hafta sonunun keyfini evde çıkarmayı deniyorum.Gerçi yoğun iş temposu içerisinde,şantiyelerin ağırlığında geçen bir haftanın yorgunluğun...