27 Mart 2016 Pazar

CPA YÖNTEMİ İLE İNTERNETTE PARA KAZANMA


CPA,İngilizce karşılığı Cost Per Action sözcüklerinin kısaltılmış şeklidir.Türkçe karşılığı ise işlem başına ücret.Aslında Affiliate pazarlamanın bir dalıdır. Affiliate pazarlama sistemi içerisinde en fazla kazandıran yöntem olarak bilinmektedir.Bu nedenle CPA sistemine başvurmadan önce Affiliate pazarlama sistemi ile ilgili çalışma yaparak iyice anlamanız gerekmektedir. Affiliate sistem ile ilgili daha önceki makalelerimde sizlere bilgi vermiştim.

CPA yönteminin temel amacı,bir ziyaretçiyi belirlenen bir web sitesine yönlendirmektir.Fakat bu sistemin Affiliate pazarlama sisteminden ufak bir farkı bulunuyor.CPA'nın amacı ile Affiliate pazarlamanın amacı farklıdır.CPA ile kullanıcılar bir siteye yönlendirilirken,Affiliate pazarlama ile ürün satışı yapılmaktadır.CPA kapsamında yönlendirilen  site içerisindeki bir formu,sizin yönlendirdiğiniz ziyaretçi doldurur.Bu doldurma işleminden sonra belirlenen ücret,sizin hesabınıza aktarılır.Bu işlem sitelere göre değişiklik gösterebilir.
Bazı zamanlarda ufak bir forum,bazı zamanlarda ise  video ve görsel bir uygulama olabilir.

CPA üzerinden kazanılan para da  farklılıklar gösterebilir.Bu tamamen CPA aldığınız firmanın isteklerine bağlıdır.Ödenecek para yönlendirdiğiniz ziyaretçinin bu sitede kalma süresi ile doğru orantılıdır.Size verilen link ile sitenize gelen kullanıcılar bu siteye yönlendirilerek  e posta bölümüne e-posta adreslerini yazıp devam tuşuna bastığında,sizin anlaşmış olduğunuz ücret hemen hesabınıza aktarılacaktır.

Bu sistemde para kazanmak istiyorsanız CPA servisi veren bir firma ile çalışmanız gerekiyor.www.axill.com ile www.maxbounty.com gibi sitelerden CPA kodları alabilir ve sitenizi ziyaret edenlerin sayısına göre para kazanabilirsiniz.

Burada en önemli nokta,sizin sitenizden yönlendirilen kişilerin karşı tarafın istediği türde olmasıdır.Yani yönlendirdiğiniz site konusuna ilgili ziyaretçileri yönlendirebilirseniz, burada kalacakları süre daha fazla olacağından sizde o oranda fazla para kazanabileceksiniz.CPA sitemi ile internette para kazanmayı mutlaka denemelisiniz.Hepinize şimdiden bol kazançlar.
İnternette para kazanma yöntemlerini inceleyerek sürekli sizlere aktarmaya devam edeceğim.  

Hiç yorum yok:

KÜBA MI DÜNYAYA,DÜNYA MI KÜBA'YA AÇILIYOR ?

  Hafta sonunun keyfini evde çıkarmayı deniyorum.Gerçi yoğun iş temposu içerisinde,şantiyelerin ağırlığında geçen bir haftanın yorgunluğun...