27 Mart 2016 Pazar

İNTERNET'TE PARA KAZANMA

Bugün paylaşacağım içerik ile İnternet'te çok az bilinen ve bir o kadar da enteresan olan  para kazanma yönteminden sizlere bahsedeceğim.
Kitap eleştirileri yaparak İnternet'te para kazanabileceğinizi biliyor musunuz.?Bir kitap okuduğunuzda ne kadar iyi veya kötü olduğuna dair bir fikir sahibi olabiliyorsanız bu fikirlerden para kazanabileceğinizi de unutmayınız.Eğer iyi bir okuyucu iseniz bunu yapabilme imkanınız var.Okuduğunuz kitapların ardından yazacağınız bir eleştiri ile para kazanabilir ve bunu bir sonraki okuyacağınız kitapları satın almak için kullanabilirsiniz.

Şimdiye kadar İnternet'te para kazanma yollarından bir çoğunu sizlerle paylaştım.Fakat kitap eleştirisi yazmak diğerleri kadar popüler değil.İnsanlar daha çok makale yazma eğilimindeler.Bu da eleştiri yaparak para kazanma şansınızı daha çok arttırıyor.

İnternet'te eleştirilerinizi satacağınız bir kaç yol var.Yazacaklarınızı hem online hem de offline olarak satabilirsiniz.Önemli olan hangi mecraların onları kabul edileceğidir.Birçok site ne kadar insanın sizin eleştirilerinizi okuduğuna bakarak ödeme yapıyor.Bu firmalara en iyi örnek verebileceğimiz Helium. Başka bir yol ise komisyoncu sitelere ulaşarak bu sitelere yazınızı eklemek olacaktır.Bu tarz siteler eleştirilerinizi kim almak isterse onlara satar.Böyle bir siteye örnek olarak Constand Content verilebilir.

Başarılı bir eleştiri yazmanın sırrı,insanlara beklentileri doğrultusunda rehberlik etmekten geçiyor.İyi bir eleştirmen olmanın yolu çok kitap okumaktan ve onu iyi yorumlayabilmekten geçmektedir.Kısacası eleştirilerinizi yazarak ikinci bir gelir elde edebilirsiniz.
Bu konu ile ilgili Türkçe siteler bulunmadığından eleştirilerinizi yabancı sitelerde İngilizce olarak yapabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

KÜBA MI DÜNYAYA,DÜNYA MI KÜBA'YA AÇILIYOR ?

  Hafta sonunun keyfini evde çıkarmayı deniyorum.Gerçi yoğun iş temposu içerisinde,şantiyelerin ağırlığında geçen bir haftanın yorgunluğun...