26 Mart 2016 Cumartesi

HOBİ İLE SANATI BİRLEŞTİREREK PARA KAZANABİLİRSİNİZ.

HOBİSANAT

Eğer el beceriniz var ise ve bundan hoşlanıyorsanız  hobi olarak yapabileceğiniz işleri sizlere anlatmak istiyorum.Hobi olarak üretebileceğiniz bir çok ürünü satarak para kazanabilirsiniz.Şimdi sırayla neler yapabilirsiniz hep beraber inceleyelim.

Obje Boyama(Ahşap,Seramik Ve Polyester Boyama)

Mdf'den üretilmiş ahşap objeleri temin ederek bunları özel boyalar ile renklendirip ürününüzü oluşturabilirsiniz. Mdf den üretilmiş müzik kutusu,takı dolabı,gazetelik,sehpa,raf,Mutfak dolabı gibi günlük kullanılan ürünleri  boyayarak istediğiniz şekilde renklendirebilirsiniz. Bu tür ürünlerin boyama tekniklerini öğreten bir çok kurs bulunmaktadır,bu kurslara (İsmek) katılarak siz de kendinizi geliştirebilirsiniz.İstanbul Büyükşehir Belediyesinin açmış olduğu Hayat boyu öğrenme merkezleri bu konu ile ilgili ciddi eğitimler vermektedir. İsmek İstanbul da bir çok ilçede faaliyetlerine devam etmektedir.

Kursların dışında bu konu ile ciddi çalışmaları bulunan Yurt dışından ithal ettikleri özel boyalar ile sektöre hizmet veren bir çok firma bulunmaktadır.Bunlar içerisinde sizlere önerebileceğim firmalar arasında hobisanat.com en iddialı olanıdır.



hobisanat.com
 adresini ziyaret ederek,

Hobi Boyama Projeleri
Duncan Seramik Boyama Projeleri
Çocuklar için Projeler
Kumaş Boyama Projeleri
Cam Boyama Projeleri       
 hakkında bilgi alabilir ve  uygulama ile ilgili ürünleri uygun fiyatlara temin edebilirsiniz.





Hiç yorum yok:

KÜBA MI DÜNYAYA,DÜNYA MI KÜBA'YA AÇILIYOR ?

  Hafta sonunun keyfini evde çıkarmayı deniyorum.Gerçi yoğun iş temposu içerisinde,şantiyelerin ağırlığında geçen bir haftanın yorgunluğun...