24 Ocak 2016 Pazar

İNTERNET VE PARA KAZANMA


       

Bugün sizlere İnternet'ten para kazanabilmek için neler yapılabilir bununla ilgili bilgiler aktaracağım. İnternet'ten yaratıcı fikirleriniz olmadığı sürece hiçbir zaman büyük paralar kazanmayı hedeflememenizi sizlere önereceğim.

En iyi para kazanabileceğiniz birkaç metodu sizlere aktarmaya çalışacağım.

1-PTC SİTELERİ İLE TIKLAMA BAŞINA PARA KAZANMA

Neobux, ClicxSense, Fanslave gibi bazı sitelere üye olarak burada tıklama başına para kazanabilirsiniz. Tıklamanın dışında bu sitelerde seyredeceğiniz video ve katılacağınız anketlerle de para kazanabilirsiniz. Günlük 1 usd kazanabilirseniz ne mutlu size. Bu sitelerde dikkat edeceğiniz bir diğer önemli husus size sunulan önerilere kapılarak para yaptırmamanız, sistem tamamen kendi kazanımları için oluşturulmuştur. Dikkatli olmanızı tavsiye ederim.

2-MAKALE YAZARAK PARA KAZANMA

Makale yazarak para kazanma, son zamanlarda popüler olan ve İnternet'ten  para kazanabilmek için en uygun yollardan biridir. Miktar tamamen sizin performansınıza ve bilginize bağlı olarak değişebilir. Dil bilgisi kuralları ile yazabilme yeteneğiniz sizin bu işi yapabilmenizi belirleyecek özelliklerdir. Bazı makale sitelerine üye olarak buraya kabul edilmeniz sonrasında, size gönderilecek konu ile ilgili makaleleri özgün bir şekilde yazmak şartıyla para kazanabilirsiniz. İnternette yazdığınız makalenin özgün olması kesinlikle olması gereken önemli bir detaydır, aksi takdirde kabul edilebilir bir makale olmayacaktır. Makalecim.net gibi makale sitelerine üye olabilir ve buralara özgün makaleler hazırlayarak para kazanabilirsiniz.

3-BLOG YAZARAK PARA KAZANMAK

Tamamen sizin İnternet bilginize ve bloğu kullanma yeteneğinize bağlı olarak kazanabileceğiniz bir sistemdir. Burada paylaşacağınız makaleler, yazılar ve ilginç olaylar sizi ön plana çıkarabilirse bloğunuza alacağınız reklamlar sayesinde para kazanabilirsiniz. Blog içerisinde yazacağınız makaleler ve yazılar son derece özgün olmalı ve asla kopya edilmemelidir. Aksi takdirde Google tarafından kolaylıkla tespit edilen kopya yazılar sizin üst sıralarda yer almanıza imkan tanımayacaktır.


4-SATIŞ ORTAKLIĞI İLE PARA KAZANMA

Satış ortaklığı İnternet kullanabilen birçok kişinin belli firmalardan satış linkleri alarak bu link ile pazarlayabildiği ürünlerden verilen komisyon oranı kadar kazanabilmektir. Birçok firma facebook, twitter gibi sosyal paylaşım sayfalarınızda sizlere link vererek paylaşım yaptırarak buradan yapacağınız satış ile sizlere belli miktarda komisyon vererek satış ortaklığı yapmanızı sağlar. Bu sistem de çok kolay bir sistem olmamakla beraber size küçük te olsa bir miktar kazanım sağlayabilmektedir.

Yukarıda kısaca belirttiğim şekillerde İnternet'ten belli miktarlarda para kazanabilirsiniz. Hiç bir zaman büyük paralar kazanabileceğinizi düşünmeyin, aylık ortalama maksimum kazanacağınız miktar sizin performansınıza bağlı olarak 400–500 TL civarında olacaktır. Bu miktarı kazanabilirseniz iyi bir iş çıkarmış sayılırsınız.



Hiç yorum yok:

KÜBA MI DÜNYAYA,DÜNYA MI KÜBA'YA AÇILIYOR ?

  Hafta sonunun keyfini evde çıkarmayı deniyorum.Gerçi yoğun iş temposu içerisinde,şantiyelerin ağırlığında geçen bir haftanın yorgunluğun...